Roborock s5 100770074 large

Bespaar tijd met een (slimme) robotstofzuiger

Bijna iedereen met een eigen woning moet met enige regelmaat een stofzuiger door het huis halen. Voor diegenen met kinderen ligt de frequentie vaak nog even hoger. Heb je net alles weer netjes en terwijl je de stofzuiger nog aan het opbergen bent staat er een vrolijke smurf met schoenen vol zand midden in de woonkamer en zit er niets anders op dan weer opnieuw in actie komen. Maak het jezelf (iets) makkelijker en koop een robotstofzuiger.

Robotstofzuiger als betrouwbare hulp

Zie een robotstofzuiger als de betrouwbare hulp die op ingestelde tijden jou helpt in het bijhouden van bijvoorbeeld de woonkamer en keuken. Hij zal nooit volledig een normale stofzuiger vervangen omdat er genoeg lastige plekken overblijven - denk aan een trap - die nog gedaan moeten worden. Maar een goede robotstofzuiger kan je wel helpen om 50-80% minder vaak zelf te zuigen in het normale dagelijkse werk. Afhankelijk van het gedrag van de bewoners

Om 04:00 is het tijd om te zuigen

Al meerdere jaren gaat bij ons om 04:00 onze betrouwbare hulp aan de slag in de woonkamer en keuken. In een 45-60 minuten scant hij de omgeving en haalt hij alle vuiltjes, zand en stof overal vandaan. In de meeste gevallen gaat dit prima maar soms zit hij ook vast in touwtjes of speelgoed van de kinderen. Wij hebben een Roborock S5. Hiervan is inmiddels ook een MAX model die minimaal net zo goed zijn werk doet.

Robotstofzuiger met dweil

Het grote voordeel van de Roborock S5 is dat hij soms ook even een natte lap langs de vloer kan halen om nog meer stof en vuil weg te halen. Dweilen is misschien een groot woord, maar het helpt zeker.

Geplaatst op 21-10-2017